MAJOITUS

Ruka Top »
Villa Yli-Ii »
Kipinä Pudasjärvi »

Meiltä löytyy vuokrattavia majoitustiloja aina luksushuvilasta Suomen korkeimmalla rakennuspaikalla Rukatunturin huipulla erähenkiseen hirsimökkiin Pudasjärvellä Iijoen varressa.

Majoituksen oheen on mahdollista tilata muita palveluvalikoimastamme löytyviä aktiviteetteja.

Tutustu tarjontaamme tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

020 731 0110


Ota yhteyttä

Luksusta Rukatunturin huipulla

Ruka Top

Rukatunturin huipulla 430 metrin korkeudessa sijaitseva Ruka Top -huvila on varattavissa esimerkiksi liikeneuvotteluja tai yrityksesi johtoryhmän virkistysmatkoja varten

Rukatunturin huipulla 430 metrin korkeudessa sijaitseva Ruka Top -huvila on varattavissa esimerkiksi liikeneuvotteluja tai yrityksesi johtoryhmän virkistysmatkoja varten.

Kaksikerroksisen ja 540:n neliön pohja-alan kattavan huvilan yläkerrasta löytyy suuri olohuone, kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, ruokasali uskomattomilla maisemilla sekä keittiö gourmet-tason varusteilla. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, toimistotila, kuntosali, kokoushuone, varasto, ja kirsikkana kakun päällä Ruka Topin saunamaailma.

Tarvittaessa järjestämme lisää majoitustilaa Ruka Top -huvilan läheisyydestä. 

Majoituksen ja kokouspuitteiden oheen on mahdollista tilata muita palveluvalikoimastamme löytyviä aktiviteetteja. Miltä kuulostaisi melonta Kuusamon kristallinkirkkaissa vesissä koulutetun melontaohjaajamme, entisen SM-tason kilpamelojan opastamana? Entä kalareissu eräissä koko Suomen upeimmista luonnonmaisemista? Talvella on mahdollisuus pilkintään, lumikenkäilyyn ja moottorikelkkailuun. Myös hien saa tarvittaessa pintaan huvilan kuntosalilla tai ulkoilmassa joko omatoimisesti tai koulutetun Personal Trainerimme ohjaamana.Vuokrahinta ajankohdasta ja vuokrausajan pituudesta riippuen:
2200 - 4750 € / vuorokausi

Majoitusta isollekin ryhmälle

Villa Yli-Ii

Virkistys- tai kokouspaikka isommallekin ryhmälle Yli-Iissä


Villa Yli-Ii koostuu kolmesta eri rakennuksesta. Kaikki rakennukset vuokrataan aina yhtäaikaa.

Päärakennuksessa kooltaan 160m2 on tilava yhteinen ruokailu- ja oleskelutila, missä voi kokoustaa tai viettää iltaa. Oleskelutilassa on televisio, takka ja langaton WiFi. Keittiö on täysin varusteltu ja sieltä löytyykin muun muassa jääkaappi, pakastin, sähköuuni, tiskikone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja astiastot. Päärakennuksessa majoittuu mukavasti 8 henkilöä. Pihalla on iso terassi, jossa grillikatos & kaasugrilli. Seinän takana on kaksi erillistä saunaa, joten miehet ja naiset voivat saunoa mukavasti myös yhtäaikaa. Rakennuksesta on suora käynti isoon 8 hengen paljuun.

Pihapiirissä on myös kaksi erillistä pienempää mökkiä, joihin majoittuu mukavasti 6 henkilöä/mökki omassa rauhassa. Kaikista rakennuksista löytyy oma keittiö ja wc.

Villa Yli-Ii on kalaisan Iijoen rannalla ja joki tarjoaakin mukavia harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi kalastuksen tai melonnan merkeissä.

Pihapiiristä löytyy myös grillikota, soutuvene, laituri ja minigolfrata

Vuokrahinnat ajankohdasta ja vuokrausajan pituudesta riippuen:

Arkisin (ma, ti, ke, to)
-Päivä 248 - 385 €
-Päivä ja yö 350 - 450 €

Viikonloppuisin (pe, la, su)
-Päivä 550 - 605 €
-Päivä ja yö 670 - 770 €
-Koko viikonloppu 1100 - 1250 €

Erähenkistä tunnelmaa Iijoen rannalla

Kipinä Pudasjärvi

Erähenkinen hirsimökki kalaisan joen rannalla noin tunnin ajomatkan päässä Oulusta.


Kaksikerroksinen pyöröhirsimökki, jossa on leivinuuni ja takka. Mökissä majoittuu mukavasti jopa 8 henkilöä ja sen yhteydessä on puusauna, terassi ja parveke. Kalaisa Iijoki virtaa aivan terassin vierestä. Kiva ja rento paikka, mikäli pitää erähenkisestä tunnelmasta. Mökki on sähköistetty, mutta vesi tulee kaivosta tai sitä voi myös ottaa kanisterissa mukaan.

Mökin varustukseen kuuluu:

Soutuvene, valaistus, ilmastointi, takka, leivinuuni, sähkölämmittimet, kahvinkeitin, astiat, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, jääkaappi, pakastearkku, sähköliesi, TV, radio, muuripata veden lämmitykseen, puusauna, polttopuut, saha, kirves.


Harrastusmahdollisuudet:

Iijoki on hyvä kalapaikka. Joesta nousee säännöllisesti muun muassa taimenia, harjuksia, ahvenia, säyneitä ja haukia. Kalaa nousee hyvin jopa aivan mökkirannastakin ja muutaman kilometrin päässä virtaava Kipinänkoski on kuuluisa kalapaikka.
Mökki on oivallinen tukikohta myös melontaa harrastavalle. Mökin kohdalla hiljalleen virtaava Iijoki on hyvä paikka melonnan harjoittelulle ja kokeneemmalle melojalle haastetta löytyy joen yläjuoksulla kuohuvalta Kipinänkoskelta tai alajuoksun Riepulankoskelta.
Läheltä löytyy oivallista metsää ja suota retkeilyyn, vaeltamiseen, metsästykseen tai vaikka marjojen poimintaan.

Vuokrahinnat ajankohdasta ja vuokrausajan pituudesta riippuen:

Arkisin (ma, ti, ke, to)
-Vuorokausi 55 - 88 €

Viikonloppuisin (pe, la, su)
-Vuorokausi 190 - 390 €
-Koko viikonloppu 235 - 450 €