PALVELUT


Työhyvinvointipaketit »
Liikunta ja valmennus »
Melonta »
Luonto ja kalastus »
Fatbike »
Airsoft »

Monipuoliset palvelut yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.

Tarjonnastamme voit valita valmiit paketit, yhdistellä palveluita toisiinsa tai jättää suunnitteluvastuun tyystin meidän harteillemme.

Yrityksille TYKY-, TYHY- tai tiimipäivät ja jatkuvat työhyvinvointisopimukset. Kaikki palvelumme ovat yhdisteltävissä toisiinsa ja räätälöitävissä juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin.

Tarpeen mukaan loihdimme mitä vain muutaman tunnin mittaisesta toimintatapahtumasta viikonkin mittaiseen elämysmatkaan.

Kaikkiin palveluihimme on mahdollista saada mukaan ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ikuistaa elämyksesi laadukkain kuvin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laaditaan toiveitasi vastaava kokonaisuus!

Soita 020 731 0110


Kaikkiin hintoihimme sisältyy verot, ellei toisin ilmoiteta.

Ryhtiä ja jaksamista työhön

TYÖHYVINVOINTIPAKETIT

Työhyvinvointipalvelumme ovat käytettävissä paitsi kertaluontoisesti, myös jatkuvina palveluina. Jatkuva sopimus tekee työhyvinvointiratkaisusta tavallistakin huolettomamman ja edullisemman. Säännölliset liikunta- ja ulkoiluaktiviteetit pitävät yllä vireyttä, lujittavat yhteishenkeä ja ennaltaehkäisevät sairaspoissaoloja. Näin työyhteisösi tehokkuus ja hyvinvointi kohentuvat entisestään.

Suosittelemme aloittamaan kaikki työhyvinvointipakettimme Laturi Energiatestillä

Laturi Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus. Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri osa henkilöstöstä osallistumaan testiin ja sen kautta motivoida heitä terveellisempiin elämäntapoihin.

Energiatesti antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Osatestit on valittu siten, että ne on helppoja toteuttaa ja luotettavia eri terveysriskien ennustamisen kannalta. Testi voidaan toteuttaa joko yrityksenne tiloissa tai yhteistyökuntosaleillamme.

Laturi Energiatesti 59€ / henkilö (sis. alv 24%)

Jatkuvat sopimukset:


-Viikottainen työkykyä ylläpitävä aamu- / taukojumppa yrityksenne tiloissa kestoltaan 15 - 30 min.


-Viikottainen työkykyä ylläpitävä aamu- / taukojumppa yrityksenne tiloissa kestoltaan 15 - 30 min.

-6 kk välein jokaiselle työntekijällenne valitsemanne työkykyä parantava ja ryhmähenkeä kohottava eräpalvelu tai ulkoliikunta-aktiviteetti.


-Viikottainen työkykyä ylläpitävä aamu- / taukojumppa yrityksenne tiloissa kestoltaan 15 - 30 min.

-Kuukausittainen ohjattu noin 60 min kuntosalisalitreeni tai ryhmäliikuntatunti.

-6kk välein jokaiselle työntekijällenne valitsemanne työkykyä parantava ja ryhmähenkeä kohottava eräpalvelu tai liikunta-aktiviteetti.

Muista, että kaikki palvelumme ovat yhdisteltävissä toisiinsa ja jatkuvien sopimuksien lisäksi räätälöimme työhyvinvointipaketteja juuri työyhteisönne tarpeisiin. Mikäli olet toisen yrityksen kanssa samoissa tiloissa, voitte pyytää meiltä myös yhteistarjouksen, jolloin voitte saada palvelumme halvemmalla.
Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Jaksamista työhön ja vapaa-aikaan

LIIKUNTA JA VALMENNUS

Työhyvinvoinnin kannalta liikunta ei ole ainoastaan jälkihoitokeino, vaan ennen kaikkea työkykyä edistävä ja sairaspoissaoloja ehkäisevä tekijä.


Ammattivalmentajan laatimasta palvelukokonaisuudestamme löydät ratkaisut kaikkiin yrityksesi tai yhteisösi liikunta- ja valmennustarpeisiin:

Aamu- ja taukoliikuntatuokiot
alk. 25€ / ryhmä

Ryhmäliikuntatunnit
alk. 79€ / ryhmä

Yksilö- ja parivalmennukset
alk. 82€ / hlö / kerta

Pienryhmävalmennukset
alk. 89€ / hlö / kk

Kuntotestit ja kehonkoostumusmittaukset
alk. 25€ / hlö

Luennot
alk. 99€ / ryhmä

Konsultointi ja
suunnittelu


Säännöllinen ja järkevästi ohjelmoitu liikunta ylläpitää ja kehittää toimintakykyä ja työyhteisön hyvinvointia.

Toteutamme aamu- ja taukoliikuntatuokioita työpaikoilla ja ryhmäliikuntatunteja niin sali- kuin ulkoilmapuitteissa. Valmennuspalvelut järjestyvät yksityishenkilöille ja ryhmille aina yksittäisestä treenistä pitkäkestoiseen valmennussuhteeseen saakka.

Lisäksi järjestämme kuntotestaukset, kehonkoostumusmittaukset, luennot ja konsultoinnit esimerkiksi henkilöstön liikuntasuunnitelman laadinnassa.

Liikuntakeskustiloja vaativat palvelut toteutamme yhteistyösaleillamme Kuntomossa kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleessä ja Kunto Ykkösessä Oulun keskustassa. Yksilö- ja parivalmennuksissa noudatamme yhteistyökumppanimme, Liikuntakeskus Kuntomon hinnastoa.

Liikunta- ja valmennuspalveluistamme vastaa monen vuoden kokemuksella hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä lisensoitu Personal Trainer Jarno Väistö (Trainer4You, EHFA).


Vesirajasta katsottuna kaikki näyttää erilaiselta

MELONTA

Oulujoen ja Oulun merialueen maisemat tarjoavat kauniit puitteet monipuolisille melonta-aktiviteeteille, joissa yhdistyvät fyysinen harjoittelu ja luonnosta nauttiminen.


Koulutettu ohjaajamme on myös entinen SM-tason kilpameloja ja opastaa lajin salat tarvittaessa alkeista lähtien ja turvallisuusseikkoja unohtamatta. Aiempi melontakokemus ei ole tarpeen.

Valmiit paketit (Ryhmäkoko: 5-10 henkilöä):

2-3 tunnin melonta Oulun merialueella:
47 €/hlö
4-5 tunnin melonta Oulujokisuistossa ja evästauko Kahvila Poijussa:
79 €/hlö


Valmiiden pakettiemme lisäksi järjestämme melontaa myös muualla Suomessa ja isommillekin ryhmille. Järjestämme myös koskiseikkailut ja pidemmät retket aikaisempaa melontakokemusta omaaville.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!


Toiveiden mukaan järjestämme käyttöön kajakit tai kanootit sekä kaikki tarvittavat varusteet niin sutjakkaa kuntoilusessiota kuin peräti viikon kestävää melontaretkeä tai koskiseikkailua varten.

Liikunnan lomassa voimme pysähtyä saareen evästämään ja hörppäämään pannukahvit. Myös pidemmät, peräti viikon mittaiset melontaretket järjestyvät, jolloin niihin on mahdollista yhdistää leireilyä. Jo muutaman tunnin mittainen retki esimerkiksi yrityksen työporukalla on virkistävä kokemus ja tekee ihmeitä ryhmähengelle.

Mikäli osallistujilla on lajista aikaisempaa kokemusta ja halua lisätä haastetta, järjestämme melontaa myös Oulun seudun koskisilla jokipätkillä, joiden varrella on mahdollista laskea pieniä ja keskisuuria koskia opastetusti, turvallisesti ja aikaisempi melontakokemus huomioiden.

Kireitä siimoja ja raitista ilmaa

LUONTO JA KALASTUS

Vapakalastus ja luonnossa liikkuminen ovat mainioita keinoja unohtaa arjen kiireet ja rentoutua luonnon helmassa.


Meiltä löytyvät välineet kevyeen heittokalastukseen ja pilkintään isollekin porukalle. Tarvittaessa opastamme mielellämme myös välineiden käytön. Minkäänlaista aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lahjoitamme erä- ja kalastuspalveluidemme myynnistä yhden prosentin Virtavesien hoitoyhdistys ry:lle kantaaksemme kortemme kekoon Suomen vaelluskalakantojen puolesta.

Valmiit paketit:

Mateen pilkintäreissu Uljuan tekojärvelle: 69€ / hlö
Pilkkiretki Oulun merialueelle: 47€ / hlö
Pilkkiretki kirjolohilammelle Oulun seudulla: 59€ / hlö

Valmiit paketit sisältävät aina lämpimän teltan, kalastusluvat ja -välineet, opastuksen sekä eväät ja kahvit

Valmiiden pakettien lisäksi järjestämme pilkkimatkoja ympäri Suomea ahvenen pilkinnästä pienillä suojärvillä raudun pilkintään Lapin tuntureilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Valmiit paketit:

Maisemasuunnistus Oulun seudulla: 29€ / hlö
Minivaellus Oulun seudulla: 29€ / hlö Valmiiden pakettien lisäksi järjestämme vaelluksia ympäri Suomea ja halutessanne voimme yhdistää siihen muita palvelujamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Paketit (Ryhmäkoko: 5-15 henkilöä):


Paketit sisältävät menopaluu kuljetuksen Oulusta

-3 h kalareissu kirjolohilammelle Oulun lähialueella: 59 € / hlö
-3 h kalareissu koskikalastuskohteeseen Oulun lähialueella: 59 € / hlö

Valmiit paketit sisältävät aina kalastusluvat ja -välineet, opastuksen, eväät ja kahvit sekä lämpimän teltan.

Valmiiden pakettien lisäksi järjestämme kalastusmatkat lähes kaikkiin Suomen järvi- ja koskikalastuskohteisiin - aina heittokalastuksesta keski-Suomen reittikoskilla raudun pilkintään pohjoisimmilla tunturijärvillä.

Lähde nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta fatbike-pyöräilyn merkeissä

FATBIKE

Lähde tiimisi kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta

Järjestämme yhteistyössä Outdoors Oulun kanssa ohjattuja fatbike-safareita. Lähde tiimisi kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta. Paista makkarat, juopase nokipannukahavit ja polokase horisonttiin.

Tai mennään merelle fatbikeilla ja istutaan pilkille muutamaksi tunniksi, juoma kahavit ja lähetään maihin mahtavan kalansaaliin kera! Myös maisemasuunnistukset voidaan toteuttaa fatbikeilla.

Alkaen 40€ / henkilö (sis alv.)

Ryhmäkoot 1-25 henkilöä.

Jännittystä taistelun tuoksinassa

AIRSOFT

Airsoft, eli kansankielellä “softaus”, on taistelupeli, jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tehtäviä käyttäen apunaan 6 millimetrin muovikuulia ampuvia aseita. Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä ja laji perustuukin pelaajien rehellisyyteen tunnustaa saamansa osumat.


Meiltä löytyvät sähkökäyttöiset sarjatuliaseet ja muut airsoftissa tarvittavat välineet suojausvarusteineen 15 hengen ryhmälle. Käytössäsi on Oulunsalossa Peuhun Kartanon merimaisemissa sijaitseva airsoftrata.

Tässä on jännittävä aktiviteetti joko sellaisenaan tai osana vaikkapa polttareita tai yrityksesi tyky-päivää. Tapahtumaan voidaan yhdistää paljon muutakin ohjelmaa kuten melontaa tai pilkintää. Läheltä löytyvät myös monipuoliset majoitus- ja tilaratkaisut saunoineen ja paljuineen.